26 iun. 2012

Nu îi este ruşine! Dr. Astărăstoae - Toţi pacienţii sunt egali!

Da, am aflat că pentru sistemul de sănătate românesc, toţi pacienţii sunt egali şi că toţi pacienţii sunt trataţi la fel de către Sănătatea românească.
A spus-o acum câteva clipe dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, vădit iritat că DNA îl anchetează pe dr Brădişteanu pentru favorizarea infractorului în cazul Adrian Năstase.
Nu, domnule Astărăstoae, noi fraierii ăştia de pacienţi care contribuim mai mult sau mai puţin la sistemul public de sănătate nu suntem nicicum trataţi în mod egal şi nici cu atâta grijă precum cea manifestată în cazul Năstase.
Spuneaţi că aţi venit mai devreme din străinătate, de la un congres. Când spuneţi astfel de aberaţii (apropo de egalitatea pacienţilor) mie îmi faceţi impresia că aţi aterizat acum de pe altă planetă. Sau că ocupaţi funcţia actuală nu ca să contribuiţi la modernizarea şi curăţarea sistemului (atunci când e cazul) ci ca să protejaţi încălcarea drepturilor pacienţilor (drepturi la care faceţi referire doar când vă convine şi pentru interese evident partizane).
Domnule doctor, oare o fi primit şi Adrian Năstase lista cu medicamentele şi materialele sanitare pe care trebuie să şi le cumpere singur aşa cum primesc sute de mii de pacienţi "egali" care intră în spitalele din România? Cum de in cazul Năstase îl ţin medicii de atâtea zile departe de închisoarea la care trebuie să ajungă sau chiar o dau, în final cotită, cerând suprapăreri şi supraexpertize de la INML şi în alte cazuri persoane rănite mai grav sunt săltate de Poliţie şi duse cu duba în arest preventiv sau la anchetă direct pe pe spatul de la Urgenţă sau din salon sub privire îngăduitoare ale unor medici? Chiar nu ştiţi de toate hoţiile comise de unii colegi de ai dvs singuri sau "în combinaţii" (de exemplu afacerea medic-farmacist pe reţete compensate sau decontate de stat) sau toate party-prix-urile rulate fără jenă în faţa noastră, a pacienţilor şi aparţinătorilor care constatăm zilnic că unii sunt... "mai egali"?
Domnule doctor Astărăstoae, dacă nu ştiţi toate astea, să vă fie ruşine! Dacă le ştiţi şi jucaţi acest teatru ieftin - să vă fie ruşine!

2 comentarii:

  1. PAI SIGUR , MAI NOU , DOMNUL NASTASE ADRIAN ARE POSIBILITATEA DE A FACE DOAR VRE-O 8 LUNI DIN CELE 24 TREBUINCIOASE PEDEPSEI ! INSA CE NE FACEM CU MOSHNEGEII SI BABUTZELE PE CARE LE-AM VAZUT TOT LA TV , CONDAMNATI PENTRU O CEARTA DE LA O FASIE DE PAMANT ? ACEI OAMENI CHIAR DACA AVEAU VARSTE CUPRINSE INTRE 75 SI 85 DE ANI ISI EXECUTAU PEDEAPSA CU STOICISM PANA LA ULTIMA ZI ! UNDE MAI ESTE DREPTATEA PE CARE O PROPOVADUIESTI SI O IMPARTI IN MOD EGAL , STIMATA ,,DOAMNA LEGATA LA OCHI,, ? AI ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai, bai Dane, da-o incolo, dar tu chiar iei de bun ce spune un bagabont ca asta? Toata stima pentru doctorii si asistentele care lucreaza pe bune si trag de leafa de la o luna la alta ca de elastic, dar acest avocat al doctorilor borfasi (ca asta e acest Astarastoie) e la randul sau un penal. Citeste ca sa vezi cine e personajul http://www.realitatea.net/rectorul-umf-iasi-vasile-astarastoae-urmarit-penal-in-dosarul-fraudarii-unei-licitatii_880838.html

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!