7 dec. 2011

Succes, Lucian Ciobotaru!

Noul manager (interimar) al Spitalului Judetean de Urgenta Neamt este, incepand de astazi, dr. Lucian Ciobotaru. Până la aceasta detaşare, Lucian mi-a fost coleg (la Consiliul Judetean, la Cabinet Presedinte). Un bun şi onest coleg.
Ii doresc (cu maximă sinceritate) succes in noua misie. Sunt convins ca miracole nu va putea face in această unitate cunoscută pentru sacul de probleme dar cred că Lucian va reuşi să urnească lucrurile spre bine.
Dincolo de masurile manageriale ce se impun urgent luate (decizii care în final să îndepărteze pata de "Prestarea / cu materialul clientului - adică să dispară tradiţia medicamentelor şi materialelor sanitare cumparate de pacient iar masa să fie chiar de 11 lei pe zi nu o ciorba chioară de un leu... si multe altele), dacă va reuşi măcar să-i molipsească pe angajaţii spitalului de spiritul său serios, sincer şi onest şi tot vom putea vorbi de un pas înainte făcut în mandatul său.
Ştiu sigur că Lucian nu a alergat cu limba scoasă după funcţia asta asa cum fac unii oportunişti care încearcă să-şi motiveze injectiile cu venin în pretexte gen "e rudă / vecin / coleg de şcoală primară cu X". Altfel spus, în mintea perversă a unora, dacă eşti rudă sau cunoscut cu un potentat al zilei, eşti condamnat să nu mai evoluezi pe scara ierarhică, deh, să nu se interpreteze.
Iar mâncătorii (de serviciu) de ciuperci sunt cei care s-au policalificat în a linge clanţa la mai multe partide odată, in a se inchina la mai multe icoane cu sigle simultan sau în pupat poala in stil politeist.
Succes, Lucian Ciobotaru!

P.S. 1: Am aflat si sloganul "binevoitorilor" care-l judeca pe Lucian plecand de la prezumţia de vinovatie:
"Nimic nu e mai greu de iertat decât meritele altuia" (Denis Diderot - Despre Invidie)
P.S. 2: Foto "Adevarul"
P.S. 3: Aceeasi urare de succes si pentru directoarea medicala instalata azi, dr. Cristina Iacob Atanasoaie. Cu atat mai mult cu cat dna dr Atanasoaie este zanesteanca prin adoptie.

3 comentarii:

  1. pana la urma pe menagerul spitalului il cheama Croitoru sau Ciobotaru

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam pt observatie. Am corectat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vede cata importanta are colegul din CJ,al carui nume oricum il vom uita cu totii....
    Ori poate stim deja cine succede si ne e mintea cea de pe urma deja la el.
    Cine e urmatorul?

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!