28 apr. 2011

"Teren de sport (...) pe care nu dă nimeni doi bani!" Chiar aşa?

Un "nene" anonim a postat un comentariu la un alt text din blog, comentariu din care aflam ca dupa superinteligenta lui părere, terenul de sport de la Caminul Cultural nu face nici doi bani si cei care nu sunt de acord cu instrăinarea acestui loc de suflet pentru zăneşteni, de fapt produc sentimentalisme ieftine sau sunt promotorii unr tehnici diversioniste. Cum, nu credeti? No problem! Cititi schimbul de replici de mai jos (in original pot fi gasite la postarea "Adevarul despre asfaltarea drumului Zanesti - Traian"):   Daniel Vinca spunea...  "Daca vrei sa joci o miuta pe terenul de sport de la caminul Cultural trebuie sa faci o cerere la investitorul ginere cu socru strategic in CL Zanesti... Fain, nu...?"
          Anonim spunea...
"Asta cu miuta e ca aia cu "daca vrei sa fii presedinte la CJN trebuie sa faci o cerere la un amic de pahar cu un ziar de 2 lei si ca rapslata il pui puratator de trambita - taietor de frunze la caini". Mare reformator si idealist te mai vezi domnule dar mai las-o moarta'n papusoi cu toate senimentalismele astea ieftine gen "saracii zanesteni" ca prea vorbesti de pe un soclu pe care te-ai cocotat singur. Inteleg ca primaria Zanesti e un ciolan maricel si 13 km e o distanta rezonabila fata de orasul unde stie mai toata lumea ce non-valoare esti, dar povesti de astea cu "adevarul trebuie aflat" miros puternic a "ti-au murit laudatorii". Dl Iosub ti-a atras atentia cu o problema reala fara a-si da seama ca e generata taman de rechinii cu care te visezi stand la pahare si pe care nu ai vrea sa ii calci pe coada...tu dai cu praf in ochi cu un maret "teren de sport" in paragina de ani buni pe care nu da nimeni 2 bani...tehnici diversioniste ieftine dle Vinca..."  Voi ce parere aveti? Asa in paragina cum era, acel teren nu valoreaza nici doi bani? Trebuia dat (concesionat) pe nimic cuiva care are meritul de a avea socrul in Consiliul Local? Cat de serios este un investitor care in 11 luni de la preluarea terenului nu a batut nici macar un par? Cine o fi comentatorul care, curajos precum ţaţa Mariţa, semnează anonim?

4 comentarii:

  1. Emilia Postelnicu28.04.2011, 17:53

    Pai daca nu da nimeni "2 bani", de ce Doamne iarta-ma l-au vrut????? Daca tot nu fac nimic cu el, daca tot nu construiesc, de ce prezinta atata importanta? Si, mai mult, de ce il deranjeaza pe "domnul anonim" faptul ca Daniel Vinca tot inteaba?? :))) Da, Vinca ala " mare reformator si idealist", ala cu "sentimentalisme ieftine", ala "cocotat pe un soclu"... :))) Domnule anonim, dumneata, ori stai (si cand spun stai, exact la asta ma refer!! - adica nu traiesti, doar"stai" in Zanesti - adica nu te intereseaza nimic din ce-i acolo..., ori ai folosit numai "dus" cei 13 KM spre Piatra Neamt, ori, faci parte din "specialistii" care s-au pus pe vandut in comuna aia!!!)
    Cat despre Vinca, el are curajul, bunul simt, barbatia de a iesi in fata si de a spune in gura mare (si nu ANONIM SI PE SOPTITE!!) ceea ce vede sau ceea ce, dupa opinia lui ( si nu numai!!!), nu este in ordine in Zanesti!
    Domnule "anonim", iti recomand o curea pentru pantaloni! (se pare ca ti-au cazut) :) Iar daca, am facut o greseala si "anonimul" e de genul feminin, ii recomand sa incerce tocuri mai joase!! (poate daca ajunge mai aproape de sol vede altfel lucrurile!!!)
    Emilia Postelnicu (cu multe cunostinte, prieteni si rude in Zanesti!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Vinca,

    Comentarii insultatoare precum cel pe care il dati exemplu o sa mai primiti. E cea mai buna dovada ca intentia dumneavoastra de a da valoare reala ideii de administratie in Zanesti ajunge in inima locuitorilor si ca loveste in sperantele meschine ale celor care isi doreau ca localitatea noastra sa ramana mosia lor proprie.
    Domnule Vinca, daramati acest "zid chinezesc" (imaginar) cu care au inconjurat comuna liota asta de politruci de apelul bocancilor (Decebal Pascaru, fostul viceprimar Rotaru, primarul Gica , viceprimarul Ionel).
    Stiti care e cea mai mare greseala din viata dumneavoastra pe care o puteti face si pentru care nu o sa va iertam niciodata - sa va retrageti din aceasta cursa pe care dumneavoastra o duceti (pentru prima oara in ultimii 20 de ani) la inaltimea de competitie electorala cu argumente.
    Da, e normal sa va injure pentru ca vorbiti (si stiu ca nu o faceti din rautate ci din inima) de "saracii zanesteni".
    Suntem saraci urbanistic din cauza actualei administratii (si ma refer la primarul si viceprimarul actual dar si la viceprimarii din ultimii 15 ani) pentru ca strazile noastre sunt ulite cu praf si fara asfalt, pentru ca strazi intregi din Jos sau din Sus nu au retea de apa curenta, pentru ca in loc sa avem parcuri sau terenuri de sport moderne ele sunt vandute de ei, intre ei.
    Domnule Vinca, va rog sa aduceti civilizatia in comuna si in administratie.
    Aveti votul meu, voturile familiei mele, ale prietenilor mei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia nu mai au nicio limita. Isi impart toate terenurile intre ei, ca hunii. Poate ii mai prind pe la poarta mea cerand votul.

    Milu

    RăspundețiȘtergere
  4. Decebal Pascaru este cancerul administratiei din Zanesti. A nenorocit Complexul, a fost cel mai incapabil viceprimar al comunei, l-a manipulat pervers pe primarul Andrei.
    Domnule Decebal, du-te si lasa-ne!!!

    Mihaitza

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!