1 feb. 2010

Nici hotii nu mai sunt ce au fost: PRINSI LA 25 DE MINUTE DUPA ATACUL ARMAT DE LA BENZINARIE

Stirea seaca data de presa suna asa: sambata spre duminica noaptea, intr-o benzinarie din Piatra neamt au intrat doi tineri (cu fulare pe fata); unul din ei avea in mana un cutit cu care a dat de vreo 34 de ori in tejghea ca s-o convinga pe vanzatoare sa dea banii; femeia a deschis sertarul, tipul a luat cele 14 milioane de lei vechi plus una sticla votca, cinci pachete tigari si unul de guma; intre timp in statie a mai aparut un angajat (pasnic); cei doi salariati au dat alarma (buton panica) dupa plecarea hotilor; fix peste 25 de minute, o patrula politie - jandarmi i-a prins pe cei doi tineri (nu mai aveau la ei gecile si cutitul dar aveau banii si bunurile furate); talharii cu cas la gura au 18, respectiv 19 ani (toata faza a fost filmata de camera video din incinta statiei)
..........................
Aplaudand rapiditatea "organelor" trebuie retinut si amatorismul... tinerilor (care o fi diminutivul pt banditi). Sa defilezi printr-un oras pustiu la 25 de minute dupa ce ai intrat cu cutitul in mana in benzinarie presupune nu curaj ci prostie. Cu carul.
Din filmele cu hotii si vardistii au retinut doar dispensarea de arma si haine nu si de bunuri. Si nici de "spart gasca" nu au auzit.
Oricum, cazul de la Piatra Neamt va fi tematica de curs. La Academia Infractorilor, tema Hoti Fraieri. Sau Talhari cu Cas la Gura si Fara Creier.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!