26 mai 2009

MINISTRU FACUT SCROB CU WEB-CAM-UL

sursa film: YOUTUBE



Inca un ministru liberal iese la rampa. Din ceata opozitiei, Paul Pacuraru, ex-ministrul Muncii perforeaza canoanele clasice de imagine si ia fata ministrilor actuali. De doua zile este cel mai mediatizat ministru postdecembrist: il vezi in maieu si in chiloti in tabloide (Cancan, Libertatea) si pe tot netul cel vestit, inclusiv pe Youtube.
Pacuraru calca stramb dar apasat pe urmele lui Remes (ala prins cu carnatii primiti CA-DO!). Insa ex-ul de la Munca e mai tare decat ex-ul de la Agricultura. Nu poate fi acuzat de luare de spaga in acest caz (ca mai are si dosarul vechi, cu DNA-ul), intrucat el a fost capturat nu cu mana pe carnatii altuia ci pe cel propriu.
Varianta tabloidelor e ca Paulica (nu neaparat pt rima la "aia mica") se iubea cu foc, modern si virtual pe mess+webcam. Si ca in timp ce se intretinea cu fatuca mioritica ajunsa pe pasuni nemtesti, si-a dus efortul pana la final.
Paulica recunoaste 90%. Adica pana la faza cu finalul. Recunoaste ca el e cel ce se incalzeste de abandoneaza maieul transpirat, nu neaga ca ar fi vorbit cu fata, insa vroia sa o ajute cu o problema administrativa nu hormonala, cica...
10% (adica partea in care sufla ca virgina) e aia cu finalul care, bineinteles, zice el, e trucata, motiv pt care a si reclamat-o pe fata (plus amicul ei) la Politia din burgurile nemtesti...
Greu de spus cine il va crede pe Paulica... Nu-l credea nimeni (nici macar in toate mintile) nici cand era ministru si vroia sa impoziteze cadourile sau unitatile vorbite de pe telefoane de serviciu.
Asa ca pana lamureste Pacuraru (sau "Picuraru") ce e cu scrobul din ziare si de pe net, evident este ca poate figura doar in Partidul Terminatilor (nu numai sexual ci si politic). Si medita la cat de greu e sa ajungi ministru si sa pui o vorba pt afacerile fiului si cat de usor e sa ajungi penibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!