4 mai 2009

Madam Preda de la PSD Neamt mai tare ca Gigi Becali

Stirea asta cred ca va fi maine in multe ziare din Neamt. Deocamdata stim ca Viorica Preda (secretara la PSD Neamt) este la spital sa-si faca o radiografie sa vada daca ramane cu urmari dupa intalnirea pe care a avut-o cu un hot in sediu.
Intalnirea de grad zero a avut loc in urma cu cateva ore: hotul (cica un vanzator de ziare) a intrat in sediul PSD Neamt; a vazut un birou gol, a intrat si a luat poseta care era a Vioricai Preda.
Hotul iese din birou si atunci apare pe hol, din alta incapere, si Viorica Preda. Hotul fuge, madam Preda dupa el (episod petrecut cumva ca in "La cirese" a lui Creanga.
Si el fuga, si ea fuga... Madam Preda pune mana pe hot chiar la iesire, in capul scarilor exterioare. Incepe lupta pt poseta (in care erau chei multe si bani putini). Viorica Preda isi recupereaza poseta dar cu pretul unor vanatai capatate prin rostogolirea pe scari.
Hotul a fugit, femeia care era singura in sediul PSD a anuntat niste colegi si a mers la spital sa-si faca o radiografie la coaste si alte cele.
Concluzia e evidenta: madam Preda a fost mai tare decat Gigi Becali. Razboinicul luminii si-a trimis haidamacii sa prinda hotii, doamna Preda si-a recuperat poseta fara intermediari.
Ramane ca Politia Neamt sa prinda hotul, nu cumva - Doamne fereste! - s-o cerceteze tot pe femeie ca l-a zgariat pe infractor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!