16 mai 2009

Eurovision: HAI ELENA, HAI ROMANIA!!!
















Peste cateva minute incepe, la rusi, finala Eurovision in care Romania e reprezentata de Elena Gheorghe. Frumoasa si talentata, Elena Gheorghe, cum a numit-o cu fair-play Mihai Traistariu.
Nu stiu daca va castiga chiar marele premiu - mai ales in conditiile in care, de cativa ani incoace, voturile se dau pe prietenii si pe argumente geo-politice - insa sunt convins ca Elena va face o figura frumoasa. Chiar indraznesc sa sper ca se va clasa in primii 5, eu fiind mai optimist decat compozitorul piesei, Laurentiu Duta, care spera la ceva in primele 10 locuri.
Indiferent de locul pe care-l va ocupa la finala, Elena este o castigatoare: a trecut cu brio de semifinala si prestatia ei (vocala si scenica) a completat de minune piesa ritmata creata de Dutza.
Hai Elena, hai Romania!!!

3 comentarii:

  1. Hai Elena, hai Romania! Daca acest e concurs e pe bune, cred si eu ca previziunea lui Daniel se va implini. Am vazut celelalte piese din finala Eurovision pe net si cred ca cea prezentata de Elena Gheorghe chiar e mult mai buna de cat altele.
    Hai Elena Gheorghe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce-mi place poza. E bestiaaaalaaaa!!! Surprinde mai bine decat orice tona de cuvinte portretul si meritele Principelui (de a se fi insurat bine, asa cum zicea Daniel).
    Dar oare nu-i e frica lui Radu ca daca obtine rezultate nashpa la vot, il lasa Margareta pe drumuri?

    un monarhist dezamagit

    RăspundețiȘtergere
  3. @ roxy
    ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place... te-am pus la blogroll; si mai lasa netul ca ai teze, examene :))

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!